top of page

BRACKE STEVE, KRUIBEKE: GESPECIALISEERD IN CENTRALE VERWARMING EN GASKETELS

CENTRALE VERWARMING

UW CENTRALE VERWARMING VAKKUNDIG GEPLAATST

divider

Heeft u problemen met uw centrale verwarming? Of staat u voor de keuze van een nieuw verwarmingssysteem? Dan doet u er goed aan om een beroep te doen op een vakman die u met kennis van zaken kan adviseren.

Bij Bracke Steve in Kruibeke vindt u een heel team van specialisten met bakken ervaring in plaatsing en onderhoud van centrale verwarming. Wij verplaatsen ons in heel Oost-Vlaanderen én Antwerpen om u met raad en daad bij te staan en om u een verwarmingsinstallatie te bezorgen die precies aan uw behoeften voldoet. En die bovendien netjes geplaatst is tegen een correcte prijs!

Wij zijn uw partner voor nieuwbouw maar nemen ook de vervanging of uitbreiding van bestaande installaties op ons. En daarbij komt nog dat u altijd op ons kunt rekenen voor welke herstelling dan ook.

EXPERT VOOR ONDERHOUD EN KEURING VAN GASKETELS

divider

In de loop der jaren hebben wij ons bij Bracke Steve gespecialiseerd in gasketels. En de reden ligt voor de hand. Ten eerste hebben wij de innovaties in de verwarmingssector altijd gevolgd. Daarnaast zijn wij er ons van bewust dat een belangrijk deel van elk huishoudelijk budget opgaat aan verwarmingskosten. Net dat heeft ertoe geleid dat wij ons zijn gaan toespitsen op verwarmingsketels op gas.

Wilt u uw oude ketel vervangen door een nieuw exemplaar dat betere prestaties garandeert, dan kunnen wij u een condensatieketel op gas aanraden. Die is inderdaad duurder in aankoop dan een atmosferische ketel maar laat u niet misleiden.

Atmosferische verwarmingsketels hebben een rendement dat rond 90 % ligt. Terwijl zuinige condensatieketels een rendement van meer dan 100 % verzekeren, namelijk van 104 tot 109 %. De rekening is dus vlug gemaakt: de aanschaf van een gasketel loont, dat zult u snel aan uw energiefactuur merken.

Wij staan in voor de professionele plaatsing van uw gasketel. Bovendien verzorgen wij de tweejaarlijkse reiniging en keuring zoals de wet het voorschrijft. U krijgt van ons een volwaardig keuringsattest.

Anchor 2

BENT U OP ZOEK NAAR EEN CHAUFFAGIST DIE ZIJN JOB DOOR EN DOOR KENT? VERTROUW DAN OP HET TEAM VAN BRACKE STEVE UIT KRUIBEKE. WIJ ZIJN TOT UW DIENST IN ANTWERPEN EN OOST-VLAANDEREN.

bottom of page