top of page

PLAATSING VAN SANITAIR EN COMPLETE BADKAMERRENOVATIE, EEN KOUD KUNSTJE VOOR BRACKE STEVE UIT KRUIBEKE

SANITAIR

ALLE SANITAIRE INSTALLATIES

divider

Naast cv bent u bij Bracke Steve ook aan het juiste adres voor al uw sanitair. Als doorwinterde loodgieters kennen sanitaire werken voor ons geen geheimen meer.

Wij plaatsen sanitaire voorzieningen en doen alles wat daarmee verband houdt: vanaf de voorbereidende werken tot de afwerking toe. Indien nodig starten we met de riolering en het putwerk om vervolgens de sanitaire leidingen te leggen. Ten slotte plaatsen we uw sanitaire installaties zoals het hoort: boilers, warmwaterinstallaties, kraanwerk enz.

Maar we doen ook meer dan dat. Zit u met verkalkte leidingen, een verstopping of een lek? Dan volstaat het om ons te contacteren. Onze ervaren vaklui staan in een mum van tijd bij u en voeren de nodige herstellingen uit.

BADKAMERRENOVATIE VAN A TOT Z

divider

Zin in een nieuwe badkamer na al die jaren? U vraagt, wij draaien. Wij hebben al zeer veel badkamers een volledige make-over gegeven. En we gaan daarbij heel grondig te werk.

Oude leidingen en kranen worden uitgebroken, alsook alle sanitaire installaties. En we steken uw badkamer in een nieuw kleedje: een nieuwe wastafel met een of twee lavabo’s, een nieuw toilet, een inloopdouche i.p.v. een zitbad. Of verkiest u net een groot rond bad? Geen probleem, alles is mogelijk.

We bezorgen u in nauw overleg de badkamer van uw dromen en garanderen u een piekfijne afwerking, tot in de kleinste details!

Anchor 3

WOONT U IN ANTWERPEN OF OOST-VLAANDEREN EN DENKT U AAN EEN VOLLEDIGE BADKAMERRENOVATIE? DEEL DAN UW PLANNEN MEE AAN BRACKE STEVE VIA HET CONTACTFORMULIER OP DEZE WEBSITE. WIJ CONTACTEREN U SPOEDIG MET ADVIES EN EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE.

bottom of page